Den Bleker Hout

Onze Showrooms

Showroom Nieuwkoop

Bij Den Bleker Hout in Nieuwkoop hebben wij altijd een ruim en professioneel assortiment hout en bouwmaterialen op voorraad.  Een groot aanbod van without, hardhout, bevestigingsmaterialen, gipsproducten, tuin- en schoeiinghout, tuinmeubelen, gereedschap, veranda's, carports, blokhutten, speelhuisjes, verlichting, schuttingen, steigers.... eigenlijk teveel om op te noemen.

In het dB Showpark - buiten naast onze showroom in Nieuwkoop en op een groot peceel aan de overkant van de weg - laten we zien hoe ons uitgebreide aanbod er in het echt uitziet. Kom ook langs en bekijk zelf: 

DB Hout Nieuwkoop
Bernhardlaan 54
2421 CE Nieuwkoop
Tel.: 0172-574810

Showtuin Bodegraven

In onze volledig vernieuwde en uitgebreide showtuin vindt u een groot assortiment aan kwaliteitsbestrating zoals klinkers, siertegels, getrommelde abdij-stenen, natuursteen, tegels, gebakken straatstenen en diverse muurlelementen. Naast de klassieke soorten hebben we ook de allernieuwste kleuren en giga-formaten.

Ook voor tuinhout, hardhout, aluminium veranda's, tuinhuizen en de producten van Hillhout kun je in Bodegraven terecht. Ons assortiment is zeer scherp geprijsd. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showtuin, wij geven u graag een creatief en vakkundig advies. 

DB Hout Bodegraven
Zuidzijde 66
2411  RT Bodegraven
Tel: 0172-612453