Zoekt u een aluminium overkapping op maat om uw tuin mee uit te breiden? Bij Den Bleker Hout bieden we verschillende soorten overkappingen aan. Kies bijvoorbeeld voor een aluminium veranda, tuinkamer of schuifpui. Zo geniet u van uw tuin en optimaal lichtinval, maar zit u wel warm en droog. Daarnaast bieden we ook aluminium carports. Bij ons heeft u keuze genoeg!
Bekijk ons assortiment

Een aluminium overkapping: standaardpakket of op maat gemaakt

Een aluminium overkapping wordt bij ons met grote zorg en precisie op maat gemaakt. Voor onze veranda’s gebruiken we bijvoorbeeld speciale aluminium verandasystemen. Dit systeem heeft dikke profielen voor een betere stabiliteit en heeft een verfijnde afwerking voor een optimaal design. Bij het uitzoeken van een aluminium overkapping kiest u voor onze standaardpakketten of voor een op maat gemaakte overkapping. Dit betekent dat u zelf de kleur, afmetingen en stijl kiest. Wij passen het ontwerp aan op basis van uw wensen en het interieur van uw tuin. Naast deze pluspunten bieden we de volgende voordelen:

  • Maatwerk
  • Robuust en solide materiaal
  • Uitbreidingen zijn mogelijk
  • Montage en transport

Voor welke aluminium overkapping kiest u?

Wilt u inspiratie opdoen of heeft u deskundig advies nodig over onze aluminium overkappingen? Kom dan langs in een van onze vestigingen in de buurt van Alphen aan den Rijn. Wij hebben een fraaie indoor showtuin in Nieuwkoop en een outdoor showtuin in Bodegraven.. Hier staan onze ervaren medewerkers voor u klaar om u te helpen met uw keuze. Wilt u uw aluminium overkapping daarnaast combineren met mooie terrastegels op maat? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Neem voor vragen contact met ons op door te bellen naar +31 (0)172 574 810 of stuur een e-mail naar info@dbhout.nl.

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...