Wij bij Den Bleker Hout zijn experts op het gebied van het bouwen van een aluminium veranda op maat, een aluminimum tuinkamer of andere buitenverblijven. Wij maken deze buitenverblijven afgestemd op uw wensen. Ook kunt u kiezen voor een van onze standaardpakketten. Door onze samenwerking met Gardendreams International, fabrikant en leverancier van aluminium veranda’s en tuinkamers, realiseren wij uw droomtuin.
Bekijk ons assortiment

Waarom raden wij een aluminium veranda of tuinkamer op maat aan?

Een aluminium veranda of tuinkamer op maat is erg goed beschermd tegen alle weersomstandigheden. Zo kunt u door deze overkapping het hele jaar door genieten van uw tuin. Daarnaast is het materiaal zeer onderhoudsvriendelijk en blijft daardoor langer mooi. Het is een duurzame oplossing voor het uitbreiden van uw woonhuis. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van specifieke gebruikerswensen ontwikkelen we aluminium verandasystemen van hoge kwaliteit. Door de extra dikke profielen is het systeem stabieler en door de verfijnde afwerking ziet het er ook nog eens netjes uit. U kunt onder andere kiezen voor een polycarbonaat dakbedekking of voor een echt glazen veranda-dak. Naast deze voordelen biedt een veranda of tuinkamer op maat nog meer pluspunten:

  • Bescherming van uw tuinmeubelen
  • Minder onderhoud aan uw kozijnen
  • Het verhoogt de waarde van uw woning

Kies voor kwaliteit en ga voor een aluminium veranda of tuinkamer

Wilt u een aluminium veranda, tuinkamer of een van onze andere buitenverblijven op maat laten maken? Bespreek de mogelijkheden en wensen met onze specialisten of vraag een vrijblijvende offerte aan. Geeft u de voorkeur aan een glazen veranda of tuinkamer? Ook dat is mogelijk! Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen naar +31 (0)172 574 810 of te mailen naar info@dbhout.nl.

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...