Bent u op zoek naar mooie beton tuintegels van 60x60? Bekijk dan ons ruime assortiment van karaktervolle betontegels zonder facet. Bij ons vindt u moderne, strakke en tijdloze tegels voor in uw tuin. Dankzij onze tegels maakt u uw tuin helemaal af en zorgt u voor de sfeer die u in gedachte heeft.
Bekijk ons assortiment

Een ruim assortiment beton tuintegels van 60x60 voor uw droomtuin

Bij Den Bleker Hout heeft u genoeg keuze om uw perfecte beton tuintegels van 60x60 te vinden. U kiest zelf het soort steen en de kleur om te combineren met uw tuinmeubilair en beplanting. Op deze manier creëert u zelf uw droomtuin. Wilt u graag een tuin die weinig onderhoud nodig heeft, maar er wel fantastisch uitziet en comfortabel is? Dan kiest u bijvoorbeeld voor onze Optimum Liscio. Deze beton tuintegels van 60x60 zijn er in diverse kleuren, zoals Graphite, Silver en Magniet. Naast deze betontegels hebben we nog veel meer tegels voor in uw tuin. Denkt u aan onder andere:

Haal uw tegels zelf op of maak een afspraak voor levering

Wij kunnen de beton tuintegels van 60x60 voor u klaar zetten bij onze vestigingen in Nieuwkoop of Bodegraven, nabij Alphen aan den Rijn, zodat u ze direct mee kunt nemen. Heeft u niet de mogelijkheid om ze op te halen en wilt u ze graag laten leveren? Ook dat is bij ons mogelijk! Neemt u hiervoor contact met ons op en maak een afspraak voor een datum en tijdstip. U bereikt ons telefonisch via +31 (0)172 574 810 of door het sturen van een e-mail naar info@dbhout.nl. Wij leveren door heel Nederland en hanteren scherpe tarieven.

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...