Bezoek ook de fraaie indoor en outdoor showtuinen bij Den Bleker

Om al onze fraaie buitenverblijven, tuinafscheidingen, bestrating, verlichting en veel meer in het echt te kunnen zien en ervaren heeft Den Bleker in Nieuwkoop en Bodegraven grote indoor en outdoor showtuinen gemaakt. Met de nieuwste producten en ontwikkelingen. 6 dagen per week open voor particulier en bedrijf.

In Voorjaar 2020 hebben we een nieuwe superlocatie voor dB Tuinmaterialen aan de Zuidzijde 54 in Bodegraven geopend. Groots en ruim en opgezet.

Met meer dan 300 soorten tegels in de showtuin, evenals een 16-tal tuinhuizen, veranda’s, tuinkamers en carports. Daarnaast een grote sortering tuinhout, tuinverlichting, natuursteen beelden en menhirs (vanuit Asterix en Obelix) tot wel 3 meter!

In de showhal staan alle ruim 50 tuinschermen en -deuren uitgestald. Verder is er een afdeling met een configuratieprogramma waar den Bleker zo uw maatwerk tuinhuis op het scherm in de gewenste maat, kleur enz. kan laten zien. Tevens wordt er een Virtual Reality bril geïntroduceerd (als eerste in Nederland), waar u alle gekozen tegels in 6 voorbeeldtuinen zelf kunt aanschouwen.

Kortom, kom vrijblijvend langs, iedereen is van harte welkom!

 

Indoor showtuin in Nieuwkoop
www.dbhout.nl/contact/

Buiten showtuin en Binnen showhal in Bodegraven
www.dbtuinmaterialen.nl/contact/

Team Den Bleker