CONTEQ FASTENERS volop verkrijgbaar bij Den Bleker

CONTEQ FASTENERS volop verkrijgbaar bij Den Bleker.
In onze vestigingen en online te bestellen in de webshop

Wij bieden een ruime keuze in hoogwaardige bevestigingsmaterialen voor de hovenier en doe-het-zelver zoals vlonderschroeven in diverse uitvoeringen, potdeksel schroeven voorzien van een zwart gecoate kop, construxschroeven met tellerkop en een ruim aanbod in aanverwante artikelen zoals bits, hardhoutboren en hss-boren.

VLONDER SCHROEVEN  – gehard edelstaal – AISI 410
Voor de buitenmontage van vlonders, steigers, tuinhout, boeiboorden, balustraden en alle voorkomende harde houtsoorten.

POTDEKSEL SCHROEVEN – gehard edelstaal – AISI 410
Voor de buitenmontage van zwart rabat en zwarte potdekselplanken, in alle voorkomende houtsoorten.

CONSTRUXSCHROEVEN – tellerkop
Voor houtconstructies, zoals pergola’s, tuinhuizen, veranda’s, carports, houtskeletbouw en de montage van dakverbindingen.

CONTEQ FASTENERS – QUALITY YOU CAN BUILD ON

CONTEQ behoort tot de meest toonaangevende leveranciers in bevestigingsmaterialen van Nederland. Het adres voor bevestigingstechnieken voor de bouw, industrie en installatiebranche. Leverancier met een breed assortiment schroeven, pluggen, boren, bits, verankeringen, ijzerwaren en machines. CONTEQ Fasteners werkt continu aan nieuwe innovaties en tijdbesparende producten, wat zorgt voor lagere arbeidskosten voor onze klanten.

Met 25 jaar ervaring, een uitgebreid assortiment, een goede prijsstelling en een prima service levert Den Bleker CONTEQ-producten aan de professionele eindgebruiker. Uiteraard bij ons ook te koop voor particulieren en doe-het-zelvers.

 

Alle CONTEQ producten zijn te vinden en bestellen op:

www.dbhout.nl/product-categorie/bouwen/conteq-fasteners/

 

Team Den Bleker