Den Bleker Maatwerk Project in de kijker: Pannenkoekerie ’t Veldhuis

Onlangs opgeleverd, een compleet vernieuwde voorzijde en aangezicht van Pannenkoekerie ’t Veldhuis in Bodegraven; een gezellige pannenkoekenboerderij met speelweide, mini kinderboerderij en overdekt terras gericht op het zuiden.


Nu in alle weersomstandigheden lekker een gezellig terrasje pakken
De voorgevel is volledig gemoderniseerd met behoud van de authentieke details. Aan de bestaande gevel is over een lengte van 27 meter een grote antraciete Aluminium Veranda met glazen schuifdeuren en wanden geplaatst. Een vijftal GardenDreams Legend Veranda’s zijn hiervoor ter plekke op maat aan elkaar verbonden; waterdicht en tochtvrij gemaakt.  Zeer stevige constructie van de mannen van dB Hout met behoud van oude functionaliteit van bestaande zonwering. Bovendien is het (overdekte) terras rolstoelvriendelijk gemaakt.

Voor maximale lichtinval en openheid is gekozen voor 4-delige aluminium schuifpuien met 8mm veiligheidsglas. De ets-look logo’s van ’t Veldhuis zijn vakkundig en stijlvol op het glaswerk geplaatst in samenwerking met FP Foil Projects – Carwraps & More uit Aalsmeer.

Volledig afgewerkt
Tot slot is vanuit dB Tuinmaterialen in Bodegraven ook de nieuwe bestrating, bording en betegeling verzorgd. Het terras is voorzien van duurzame oversized Keramische Houtlook tegels. Topkwaliteit Italiaans Keramiek; slijtvast, kleurvast en onderhoudsvriendelijk.

Prachtig project door de mannen van Den Bleker.


Wij wensen de Pannenkoekerie straks weer veel succes met hun fraaie aanwinst en hopen dat ’t Veldhuis snel open kan met het familierestaurant en terras. Om dit alvast kracht bij te zetten gaan we dit voorjaar gezamenlijk een mooie actie doen. Let begin april op uw brievenbus voor ons grote Den Bleker Magazine 2021, hierin staan straks alle acties!

Voor meer info over,
– onze maatwerk projecten, ga naar:  www.dbhout.nl/projecten/

–  FP Foil Projects, ga naar:  www.foilprojects.nl

– met de familie lekker ontspannen uiteten, ga naar:   www.pannenkoekerie-tveldhuis.nl

 

Team Den Bleker