Den Bleker Hout is dé expert in Douglas producten, zoals onder andere borders en schuttingplanken. Zowel vakmensen als particulieren kunnen bij ons terecht voor de levering of het afhalen van hout en andere materialen. Denk hierbij aan zand, grind, beton, bestrating, gereedschap, verlichting en veel meer. Doordat wij ervaren vakmensen in huis hebben, is het mogelijk om een Douglas border te laten plaatsen. Bovendien heeft u bij ons kans om een volledig tuinhuis of carport te laten maken. Bijna alles voor in uw tuin is bij Den Bleker Hout mogelijk!
Bekijk ons assortiment

Wat zijn Douglas borders?

Een border wordt in de tuin vaak gebruikt om een gedeelte af te schermen. In dit gedeelte worden dan bijvoorbeeld bloemen of planten geplant. Een border dient voornamelijk als bescherming van het stuk tuin waar u uw mooie bloemen en planten heeft staan. Douglas is een houtsoort afkomstig uit Noordwest-Europa. Dankzij de hoge duurzaamheid en sterkte worden Douglas planken vaak gebruikt om borders van te maken. Ze zijn daarom niet alleen milieuvriendelijk in uw tuin, maar geven het geheel ook een natuurlijke look.

Veelzijdige borders voor in de tuin

Bij Den Bleker Hout kunt u terecht voor verschillende soorten Douglas borders. Zo bieden wij piketborders, maar ook rolborders. Beide zijn te verkrijgen in verschillende formaten, zodat er altijd een past in uw tuin. Bent u benieuwd naar ons aanbod aan Douglas borders of andere tuinartikelen, bijvoorbeeld geschaafd Douglas hout? Neem dan een kijkje in onze webshop. Hier bestelt u Douglas hout op maat en betaalt u eenvoudig met iDEAL. Mochten er meer vragen zijn, neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)172 574 810 of mail naar info@dbhout.nl.

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...