Douglas is een veelzijdige houtsoort, dat onder andere geschikt is voor een buitenverblijf of schutting. Het is een zeer duurzame houtsoort met een lange levensduur, die van oorsprong uit Noordwest-Europa komt. Den Bleker Hout is dé specialist die u moet inschakelen wanneer u een buitenverblijf van Douglas hout wilt laten maken. Wij leveren alleen vakwerk op maat, waardoor we u verzekeren van de beste kwaliteit en service.
Bekijk ons assortiment

Een prachtig buitenverblijf gemaakt van hoogwaardig Douglas hout

Een buitenverblijf is ideaal wanneer het weer wat kouder wordt, maar toch wil genieten van het buitenleven. Bij Den Bleker Hout in Nieuwkoop kunt u een buitenverblijf bestellen van Douglas hout, wat als compleet bouwpakket geleverd wordt. Het bouwpakket bestelt u meteen op onze website. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om met iDEAL te betalen, om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Het bouwpakket wordt tevens voorzien van een duidelijk handleiding, waardoor u zelf het tuinhuis kunt monteren. Het is natuurlijk ook mogelijk om de experts van Den Bleker Hout in te schakelen voor de montage van het Douglas buitenverblijf. Bespreek samen met onze specialisten uw situatie en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vakwerk op maat

Naast de standaardpakketten, is het ook mogelijk om een Douglas buitenverblijf op maat te laten maken door de experts van Den Bleker Hout in Nieuwkoop. Deze zal dan volledig naar uw wensen gefabriceerd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan door een mail te sturen naar info@dbhout.nl, maar u kunt ook bellen naar +31 (0)172 574 810. Wij helpen u graag verder.

 

Bekijk ook eens

Douglas kapschuur | Douglas onbehandeld | Douglas zadeldak

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...