Bent u op zoek naar de houtsoort Douglas voor uw buitenverblijf? Zoek dan niet verder! Den Bleker Hout is dé expert op het gebied van Douglas hout. Bij ons vindt u, als particulier of vakman, een ruim assortiment aan hout, bouwmaterialen en bestrating. Ons Douglas hout is van hoge kwaliteit en perfect voor bijvoorbeeld een tuinhuisje of een buitenverblijf. We bieden zowel volledige buitenverblijven en tuinprojecten als op maat gemaakte producten aan. U vraagt, wij maken!
Bekijk ons assortiment

Ga voor kwaliteit en kies Douglas hout voor uw buitenverblijf

Douglas is een sterk houtsoort met van nature een hoge duurzaamheid. Het hout is afkomstig uit Noordwest-Europa, maar is nog niet zo bekend als de andere houtsoorten. Wij hebben een breed aanbod aan Douglas hout, maar u kunt bij ons ook een compleet buitenbedrijf kopen. Zo hebben we verschillende tuinkamers, kapschuren, zadeldaken, veranda’s en livings. Ook kunnen we voor u een op maat gemaakte carport maken. Daarnaast kunt u ons Douglas hout gebruiken als tuinafscheiding in de vorm van een schutting, hek of poort, maar ook voor speeltoestellen en buitenkeukens. Deze houtsoort is dus erg breed toepasbaar. Naast ons ruime assortiment bieden wij ook:

  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Vakkundige reparaties en onderhoud

Kies voor een op maat gemaakt buitenverblijf

Wilt u genieten in uw eigen buitenverblijf? Kies dan voor een Douglas houten buitenverblijf van Den Bleker Hout. Bekijk ons aanbod online of kom langs in een van onze vestigingen in Nieuwkoop of Bodegraven, in de buurt van Alpen aan den Rijn! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen op +31 (0)172 574 810 of stuur een e-mail naar info@dbhout.nl.

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...