Bent u op zoek naar Douglas hout wat al is geschaafd? Dan kunt u altijd bij Den Bleker Hout terecht! Wij zijn experts op het gebied van hout, zand, grind en andere natuurlijke materialen voor in de tuin. Door onze ruime kennis en expertise vertellen wij u alles over Douglas hout en de verschillende toepassingen hiervan. Wilt u meer weten over dit product? Kom dan langs in onze vestiging in Nieuwkoop of Bodegraven, nabij Alphen aan den Rijn, of neem contact met ons op.
Bekijk ons assortiment

De toepassingen van Douglas hout wat al is geschaafd

Douglas is een houtsoort uit Noordwest-Europa. Het is een duurzame houtsoort met een lange levensduur, wat ervoor zorgt dat het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Doordat het Douglas hout geschaafd is, trekt het minder krom en is er minder kans op scheurvorming. Een Douglas geschaafde plank wordt daarom ook vaak gebruikt als:

  • Schuttingplank
  • Steigerplank
  • Vlonderplank/terrasdelen
  • Schuttingpaal

Kom bij ons langs voor meer dan alleen hout

Den Bleker Hout is meer dan alleen een leverancier van geschaafd Douglas hout. Wij leveren namelijk een volledige service die wordt aangevuld met deskundig en persoonlijk advies. U kunt ons namelijk inschakelen voor reparaties en onderhoud, maar ook voor maatwerk houten tuinhuizen, blokhutten, borders en hekwerk. Laat ons uw wensen weten en wij kijken naar de mogelijkheden. Daarnaast kunt u al onze producten ook bestellen via onze website, waar u betaalt met iDEAL, waardoor u enkel de producten maar op hoeft komen te halen! Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)172 574 810 of door het sturen van een e-mail naar info@dbhout.nl.

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...