Douglas is een veelzijdige houtsoort die gebruikt wordt voor het maken van onder andere een kapschuur, tuinhuis of schutting op maat. Door de lange levensduur en hoge duurzaamheid is dit de ideale houtsoort voor deze doeleinden. Den Bleker Hout is al sinds 1924 werkzaam in de branche, waardoor we veel kennis en ervaring hebben opgedaan. Hierdoor kunnen wij u vakwerk garanderen van uitstekende kwaliteit.
Bekijk ons assortiment

Een Douglas kapschuur op maat is de eyecatcher van uw achtertuin

Wij hebben een ruim aanbod aan kapschuren in ons assortiment. De Douglas kapschuur die wij op maat verkopen, kan ook geleverd worden als een kant-en-klaar bouwpakket, inclusief handige handleiding. De bouwpakketten bestelt u eenvoudig via onze website, waar het mogelijk is te betalen met iDEAL. Alles om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Het enige wat u nog hoeft te doen, is het monteren van de kapschuur volledig op uw eigen tempo.

Maak gebruik van onze montageservice

Heeft het in elkaar zetten van de kapschuur iets meer haast of bent u niet in staat deze zelf in elkaar te zetten? Geen probleem, want hiervoor schakelt u het ervaren montageteam van Den Bleker Hout in. Buiten een kant-en-klaar bouwpakket is het ook mogelijk om een Douglas houten kapschuur op maat te bestellen. Deze wordt dan geheel op basis van uw wensen door onze experts gefabriceerd. Naast het monteren van een Douglas kapschuur op maat verzorgen wij onder andere ook houten schermen, hekwerken en schuttingen.

Vraag onze medewerkers voor meer informatie

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met onze medewerkers op voor meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)172 574 810. Het is daarnaast ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@dbhout.nl of ons contactformulier in te vullen. Ook bent u van harte welkom in een van onze vestigingen nabij Alphen aan den Rijn, in Nieuwkoop of Bodegraven.

Relevante producten

 

  • Douglas Zadeldak Excellent II met berging en hek – samenstelling 3

    Ons assortiment tuinverblijven is erg veelzijdig en omvat diverse typen buitenverblijven met en zonder wanden, deuren, ramen, accessoires enzovoorts. Heb je graag een kant-en-klare samenstelling?  Ga dan voor Douglas Zadeldak Excellent II met berging en hek – samenstelling 3. Het enige nog te doen is om het gewenste formaat te kiezen. Er is keuze uit 3 XXL formaten:

  • Douglas Zadeldak Excellent II met glaspui en schuifwand – samenstelling 5

    Ons assortiment tuinverblijven is erg veelzijdig en omvat diverse typen buitenverblijven met en zonder wanden, deuren, ramen, accessoires enzovoorts. Heb je graag een kant-en-klare samenstelling?  Ga dan voor Douglas Zadeldak Excellent II met glaspui en schuifwand – samenstelling 5. Het enige nog te doen is om het gewenste formaat te kiezen. Er is keuze uit 3 XXL formaten:

  • Douglas Zadeldak Excellent II met zwarte wanden – samenstelling 1

    Ons assortiment tuinverblijven is erg veelzijdig en omvat diverse typen buitenverblijven met en zonder wanden, deuren, ramen, accessoires enzovoorts. Heb je graag een kant-en-klare samenstelling?  Ga dan voor Douglas Zadeldak Excellent II met zwarte wanden – samenstelling 1. Het enige nog te doen is om het gewenste formaat te kiezen. Er is keuze uit 3 XXL formaten:

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...