Den Bleker Hout biedt twee verschillende soorten Douglas hout aan: onbehandeld en geïmpregneerd. In beide gevallen is het een prachtige houtsoort die het beste uit uw tuinmeubels naar boven haalt. Wij bieden niet alleen producten van deze houtsoort aan, maar ook accessoires die van pas komen bij het onderhouden of monteren van de producten.
Bekijk ons assortiment

Douglas: de mooie, onbehandelde houtsoort uit Noordwest-Europa

Douglas is een hele mooie houtsoort die goed tot zijn recht komt wanneer hij onbehandeld blijft. Het is een hele duurzame houtsoort met een lange levensduur. Wanneer het hout onbehandeld is, heeft het een hele natuurlijke look, wat erg veel sfeer geeft aan uw tuin. Van tuinmeubilair tot speeltoestellen, met onbehandeld Douglas hout is alles mogelijk!

Kies voor geïmpregneerd hout!

Het is echter aan te raden om te kiezen voor geïmpregneerd Douglas hout. Door het impregneren van het Douglas hout neemt de levensduur namelijk toe, ten opzichte van onbehandeld hout. ‘Maar wat gebeurt er dan met de natuurlijke look?’ zult u zich wellicht afvragen. Wij kunnen u garanderen dat het niet ten kosten gaat van de natuurlijke look. Door het impregneren blijft de kleur namelijk juist het dichtst bij de originele Douglas kleur.

Neem contact met ons op

Heeft u verder nog vragen over deze houtsoort of heeft u interesse in onze een van onze andere hardhouten producten, zoals een hekwerk of een zadelzak? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)172 574 810 of door het sturen van een mail naar info@dbhout.nl. Daarnaast zijn alle soorten Douglas hout, onbehandeld of geïmpregneerd, te bestellen in onze webshop. Hier betaalt u eenvoudig via iDEAL. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken! Wij voorzien u graag van deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen in Nieuwkoop of Bodegraven, nabij Alphen aan den Rijn.

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...