Douglas hout kent een hoge functionaliteit, waardoor het uitermate geschikt is om te gebruiken bij bijvoorbeeld het maken van een zadeldak. De duurzaamheid en lange levensduur maken het hout bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Den Bleker Hout is dé specialist op het gebied van Douglas hout. We zijn sinds 1924 werkzaam in de branche en mogen ons dan ook met trots een tuinexpert noemen. Wat het ook is dat u nodig heeft voor uw tuin, wij hebben het in huis.
Bekijk ons assortiment

Een Douglas zadeldak die sfeer uitademt

Douglas hout geeft een zadeldak een landelijke sfeer en vormt dan ook dé top van ons assortiment. Het is mogelijk om een kant-en-klaar bouwpakket aan te schaffen, maar er kan ook een zadeldak op maat gemaakt worden uit Douglas hout. Het zadeldak wordt dan gedeeltelijk of helemaal op basis van uw specifieke wensen gefabriceerd. Naast een zadeldak kunt u bij ons ook terecht voor een op maat gemaakte kapschuur.

Laat ons het monteren voor onze rekening nemen

Wanneer u niet zelf in staat bent om het kant-en-klare of op maat gemaakte Douglas bouwpakket van het zadeldak in elkaar te zetten, schakelt u eenvoudig onze monteurs in. Bestel het kant-en-klare bouwpakket eenvoudig in onze website en wij regelen de rest. Door jarenlange ervaring gaan wij deskundig te werk en zorgen wij dat het zadeldak binnen de kortste keren opgeleverd wordt.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Bespreek uw wensen met betrekking tot het Douglas zadeldak met onze medewerkers en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij gaan met uw wensen aan de slag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u interesse in een van onze producten, zoals een hardhouten afdekkap? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze vestigingen in Nieuwkoop of Bodegraven, nabij Alphen aan den Rijn. Dit kan door te bellen naar +31 (0)172 574 810 of door een e-mail te sturen naar info@dbhout.nl.

Relevante producten

 

  • Douglas Zadeldak Excellent II met berging en hek – samenstelling 3

    Ons assortiment tuinverblijven is erg veelzijdig en omvat diverse typen buitenverblijven met en zonder wanden, deuren, ramen, accessoires enzovoorts. Heb je graag een kant-en-klare samenstelling?  Ga dan voor Douglas Zadeldak Excellent II met berging en hek – samenstelling 3. Het enige nog te doen is om het gewenste formaat te kiezen. Er is keuze uit 3 XXL formaten:

  • Douglas Zadeldak Excellent II met glaspui en schuifwand – samenstelling 5

    Ons assortiment tuinverblijven is erg veelzijdig en omvat diverse typen buitenverblijven met en zonder wanden, deuren, ramen, accessoires enzovoorts. Heb je graag een kant-en-klare samenstelling?  Ga dan voor Douglas Zadeldak Excellent II met glaspui en schuifwand – samenstelling 5. Het enige nog te doen is om het gewenste formaat te kiezen. Er is keuze uit 3 XXL formaten:

  • Douglas Zadeldak Excellent II met zwarte wanden – samenstelling 1

    Ons assortiment tuinverblijven is erg veelzijdig en omvat diverse typen buitenverblijven met en zonder wanden, deuren, ramen, accessoires enzovoorts. Heb je graag een kant-en-klare samenstelling?  Ga dan voor Douglas Zadeldak Excellent II met zwarte wanden – samenstelling 1. Het enige nog te doen is om het gewenste formaat te kiezen. Er is keuze uit 3 XXL formaten:

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...