Maak uw veranda af met een glazen schuifwand op maat! Bij Den Bleker Hout bieden we hiervoor een uniek wandsysteem aan. Deze glazen schuifwand is volledig transparant waardoor u altijd naar buiten kunt kijken. Daarnaast zorgt de glazen wand ervoor dat de warmte langer binnen blijft. Het wandsysteem bestaat uit losse glaspanelen die u afzonderlijk van elkaar kunt schuiven. U kunt kiezen uit twee variaties: glaspanelen van 8 mm en van 10 mm dik. U kunt zelf kiezen welke glazen schuifwand op maat bij uw veranda past.
Bekijk ons assortiment

De voordelen van een glazen schuifwand op maat

Het glasschuifwandsysteem, ontwikkeld door Gardendreams, kent vele voordelen. Doordat de glaspanelen afzonderlijk van elkaar te schuiven zijn, passen ze in bijna iedere situatie. De glaspanelen overlappen elkaar waardoor er een permanente ventilatie ontstaat. Daarnaast wordt de glazen schuifwand geleverd met paalprofielen, rvs-handgrepen en een boven- en onderrail. Deze platte onderrail zorgt ervoor dat de doorgang vrijwel drempelvrij is. Dit maakt dat deze schuifwand goed geplaatst kan worden op bijvoorbeeld keramische tegels of terrastegels van natuursteen. Naast deze voordelen heeft onze glazen schuifwand op maat onder andere ook nog de volgende voordelen:

  • Geleverd met veiligheidsglas
  • Minder overlast van insecten
  • Zelfdragende constructie
  • Flexibele schuifmogelijkheden
  • Variatiemogelijkheden

Alles in één: advies, levering en montage

Wilt u uw aluminium veranda aanvullen met een glazen schuifwand op maat? Wij helpen u graag op weg! Onze medewerkers staan voor u klaar om deskundig advies te geven en voor een vergoeding leveren en monteren wij de op maat gemaakte glazen schuifwand ook direct. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31 (0)172 574 810 of door het sturen van een e-mail naar info@dbhout.nl. Natuurlijk behoort het brengen van een bezoek aan een van onze vestigingen in Nieuwkoop of Bodegraven, nabij Alphen aan den Rijn, ook tot de mogelijkheden.

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...