Wilt u ook in de koudere maanden genieten van uw tuin en bent u hiervoor op zoek naar een glazen tuinkamer? Bij Den Bleker Hout hebben we verschillende soorten tuinkamers. Zo is het mogelijk om een tuinkamer te bestellen die bijna volledig van glas is gemaakt. Op deze manier heeft u altijd goed zicht op uw tuin en ervaart u maximaal lichtinval. Hierdoor geniet u van de zon, terwijl u lekker warm binnen zit. Klinkt ideaal toch? Daarnaast ziet een glazen tuinkamer er ook nog eens strak en modern uit.
Bekijk ons assortiment

Een glazen tuinkamer volledig aangepast aan uw wensen

Wij maken uw glazen tuinkamer volledig op maat, aangepast aan de afmetingen van uw tuin of terras en afgestemd op uw wensen. De tuinkamers worden geleverd met glazen schuifwanden. Deze schuifwanden kunnen los van elkaar verschoven worden. Als de temperatuur dit toelaat, kunt u de deuren dus ook gewoon openzetten en genieten van het lekkere weer. Het glas is van hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw huidige buitenverblijf om te zetten naar een tuinkamer. Heeft u bijvoorbeeld een glazen veranda? Laat deze dan omzetten in een glazen tuinkamer en vergroot uw comfort.

Neem contact en bespreek de mogelijkheden

Met een glazen tuinkamer geniet u langer van uw tuin! Wij helpen u hier graag bij. Bekijk ons aanbod online of kom langs in een van onze showrooms in Nieuwkoop of Bodegraven, nabij Alphen aan den Rijn. We geven u graag deskundig advies en beantwoorden uw vragen. Heeft u de perfecte tuinkamer gevonden? Wij komen het buitenverblijf tegen een vergoeding afleveren en monteren. Wilt u uw tuin of terras ook meteen met natuursteen bestraten? Geen probleem! Ook dat is mogelijk bij Den Bleker Hout. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31 (0)172 574 810 of te e-mailen naar info@dbhout.nl.

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...