Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen en bent nog op zoek naar een hardhouten afdekkap? In dat geval bekijkt u het ruime assortiment van Den Bleker Hout. Wij zijn al sinds 1924 werkzaam in onze branche en mogen ons dé tuinexpert van Het Groene Hart noemen. Wij beschikken over een uitgebreide webshop waar u alle benodigdheden vindt voor uw tuin. Ook bent u welkom in onze vestigingen in Nieuwkoop of Bodegraven, nabij Alphen aan den Rijn. Weet u niet goed wat u nodig heeft? Laat onze ervaren medewerkers u dan voorzien van deskundig advies!
Bekijk ons assortiment

Hardhouten afdekkap van de beste kwaliteit

Wanneer u een nieuwe hardhouten schutting laat plaatsen, is het natuurlijk van belang dat deze goed afgewerkt wordt. Dankzij een hardhouten afdekkap kan het mooiste resultaat bereikt worden. Wij voorzien u graag van een hardhouten geschaafde afdekkap mét sponning. Hierdoor passen de schuttingplanken perfect in elkaar en blijft het een stevig geheel. Elke hardhouten afdekkap die wij verkopen voorziet uw schutting van stevigheid en een mooie afwerking, ongeacht de weersomstandigheden!

Profiteer van onze uitstekende service

U bestelt een afdekkap eenvoudig in onze webshop. In onze webshop vindt u ook onderdelen die u nodig heeft voor een nieuwe schutting, kapschuur of tuinscherm. Het is zelfs mogelijk om ons montageteam in te schakelen, zodat wij u ontzorgen met de montage van uw gewenste schutting. Van materialen tot plaatsing van de schutting met hardhouten afdekkap: wij regelen het voor u. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Bel ons op +31 (0)172 574 810 of stuur een e-mail naar info@dbhout.nl.

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...