Bent u op zoek naar hardhouten schermen om uw tuin mee af te schermen? Bekijk dan het assortiment van Den Bleker Hout. Wij bieden schermen aan in verschillende designs en afmetingen, waardoor er altijd een tussenzin die bij uw tuin en wensen past. Bekijk ons assortiment online of kom gezellig langs in een van onze vestigingen in Nieuwkoop of Bodegraven, nabij Alphen aan den Rijn.
Bekijk ons assortiment

Hardhouten schermen, bijpassende deuren en nog veel meer

Wij hebben een ruim aanbod aan hardhouten schermen, zoals een tuinscherm. Deze schermen komen met een bijpassende hardhouten plankendeur. Denk hierbij aan een trellis scherm. Hierdoor sluit u uw tuin volledig in stijl af. Ons assortiment bestaat echter uit meer hardhouten producten. Denkt u hierbij aan producten zoals:

  • Bloembakken
  • Tegels
  • Palen, planken en afdekkappen
  • Beschoeiingsmatten
  • Rolborders
  • Hekwerken en toegangspoorten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Wat u ook zoekt, wij hebben het in huis. U bestelt onze hardhouten schermen en andere accessoires, zoals mooie stapelblokken voor in de tuin, op onze website. Hier betaalt u de bestelling eenvoudig met iDEAL. Kies ervoor om de schermen zelf te plaatsen of laat de kus klaren door ons montageteam. Vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar +31 (0)172 574 810 of door het sturen van een e-mail naar info@dbhout.nl. Het is ook mogelijk om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...