Wanneer u veel groen en sfeer wilt creëren, is een hardhouten trellis scherm haast onmisbaar in de tuin. Den Bleker Hout heeft een uitgebreid aanbod aan trellis schermen en bijpassende bloembakken. Gebruik het hardhouten trellis scherm als afscheiding of als eyecatcher midden in de tuin. Wat u er ook mee wilt doen, laat u deskundig adviseren door de ervaren medewerkers van Den Bleker Hout.
Bekijk ons assortiment

Een hoogwaardig hardhouten trellis scherm mét bloembak

Wij verkopen verschillende soorten schermen. Zo verkopen wij een hardhouten trellis scherm met bloembak, maar ook losse schermen in verschillende formaten. Zo richt u uw tuin volledig in zoals u voor ogen heeft. Er is altijd een trellis scherm dat bij uw tuin en uw wensen past.

Doe inspiratie op in onze showrooms

Wilt u voor de aanschaf van een hardhouten trellis scherm of een ander tuinscherm, eerst wat inspiratie opdoen? Dat kan! Wij beschikken over twee uitgebreide showrooms in de buurt van Alphen aan den Rijn, waarvan een outdoor (Bodegraven) en een indoor (Nieuwkoop). Hier hebben wij vele modelproducten staan, zoals tuinhuizen, Douglas houten tafels en speeltoestellen. Hier wordt in één keer duidelijk wat er allemaal mogelijk is met hardhouten producten. Daarnaast is er in onze showrooms altijd een medewerker te vinden die u voorziet van deskundig advies.

Kom langs en ontdek de mogelijkheden

Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan. Voor meer informatie belt u naar +31 (0)172 574 810 of stuurt u een e-mail naar info@dbhout.nl. Wij hopen u snel in onze showroom te mogen ontvangen!

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...