Op zoek naar een hardhouten tuinscherm? Dan bent u bij Den Bleker Hout aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan tuinschermen en andere hardhouten producten. Wij zijn sinds 1924 werkzaam in de branche en mogen ons, door onze jarenlange ervaring, terecht dé expert van Het Groene Hart noemen. Wanneer u bij ons een hardhouten tuinscherm koopt, weet u dus zeker dat het van hoogwaardige kwaliteit is!
Bekijk ons assortiment

Hardhouten tuinscherm op maat

Wij verkopen verschillende hardhouten schermen en andere producten, waaronder een tuinscherm. Wij beschikken over verschillende formaten en designs, waardoor er altijd een tussen zit die bij uw tuin en wensen past. Naast hardhouten producten, verkopen wij ook bijproducten die van pas komen wanneer u een tuinscherm wilt laten plaatsen. Denk hierbij aan Kongcrete: een twee-componenten vulmiddel wat gebruikt wordt om de ruimte tussen een paal en de grond op te vullen. Wanneer u dit gebruikt weet u zeker dat uw hardhouten tuinscherm staat als een huis!

Ontdek de mogelijkheden van Den Bleker Hout

Mocht u zelfs niet in staat zijn het hardhouten tuinscherm te plaatsen, schakel dan ons ervaren montageteam in. Door de jarenlange ervaring weten wij van aanpakken. Wij zorgen er dan ook voor dat uw hardhouten tuinscherm met veel zorg en vakmanschap geplaatst wordt. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kan door te mailen naar info@dbhout.nl of door te bellen naar +31 (0)172 574 810.

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...