Hele jaar sfeer met tuinverlichting van dB Hout

Met de Buitenverlichting van Den Bleker Hout en dB Tuinmaterialen breng je het gehele jaar sfeer in de tuin.

Voor professionals als hoveniers en tuinontwerpers adviseren wij de 12V plug&play buitenverlichting van Lightpro.
Installeren is eenvoudig en gemakkelijk en gebeurt letterlijk in een handomdraai.

Uiteraard ook voor klussers en particulieren te koop.

 

Nieuw: NXT Switch – smart
Tuinverlichting die aanspringt zodra het begint te schemeren? Met een timer zorgen dat je lampen op een vast tijdstip worden in- en/of uitgeschakeld? De NXT Switch van Lightpro zorgt ervoor dat jij je tuinverlichting eenvoudig en binnen enkele seconden hebt geautomatiseerd.

De NXT Switch gebruik je in combinatie met de Lightpro app. Het werkt zeer gebruiksvriendelijk en is ontworpen om nieuwe en bestaande systemen smart te maken. De NXT Switch maakt het zelfs mogelijk om verschillende lichtzones in je tuin van afstand en afzonderlijk van elkaar te bedienen. Door tuinverlichting op een slimme manier te automatiseren, kom jij nooit meer in het donker thuis en voorkom je dat lampen onnodig blijven branden. De NXT Switch werkt op bluetooth en is in een handomdraai aangesloten op je tuinverlichting.

Makkelijker wordt het niet!
Het uitgebreide 12V (LED) tuinverlichting-assortiment bestaat uit spots, staande verlichting, wandverlichting, inbouwverlichting, decoratieve verlichting, uplights, decklights, kabels en accessoires.

Bestel nu rechtstreeks online in de webshop of kom langs in onze fraaie showtuin in Bodegraven of onze grote binnentuin in Nieuwkoop.

rechtstreeks naar Tuinverlichting >
www.dbhout.nl/product-categorie/verlichting/

 

Team Den Bleker