Kera Twice is verkrijgbaar in formaat:

60x60x5 cm
45x90x5,8 cm
Bekijk ons assortiment

Kera Twice - De gouden combinatie!

Kera Twice: dé uitvinding van de afgelopen jaren op het gebied van sierbestrating. Innovatie vanuit de gedachte dat de dingen beter, mooier en slimmer kunnen. De R&D afdeling van Excluton bracht twee werelden samen en deed dat met groots succes.

Een unieke combinatie kwam tot stand: topkwaliteit Italiaanse keramische tegels, onlosmakelijk verbonden met een onderlaag van Hollands beton.

Doordat Kera Twice minimaal 5 centimeter dik is en voldoende gewicht heeft, kan Kera Twice verwerkt worden op een standaard zandbed. Kera Twice is hierdoor voordeliger te verwerken dan bijvoorbeeld twee centimeter dikke keramische tegels en daardoor vriendelijk voor de portemonnee!

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in het kopen van Kera Twice keramische tegels voor uw tuin of terras? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wilt u uw bestelling laten thuisbezorgen? Spreek dan een datum en tijdstip af met onze adviseurs. Belt u hiervoor naar +31 (0)172 612 453 of stuur een e-mail naar bodegraven@dbhout.nl.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze vestigingen in Ter Aar, Nieuwkoop of Bodegraven, nabij Alphen aan den Rijn

Kom nu naar ons VR Experience Center en zie Kera Twice in 3D in een eigen tuin!

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen en ons VR Experience Center in Bodegraven. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...

Relevante producten