Kingstones zijn verkrijgbaar in formaat:

30x60x4 cm
40x80x4 cm
50x100x4 cm
80x80x6 cm
Bekijk ons assortiment

Kingstones, een gouden greep!

Niets is aangenamer dan op een mooie dag rustig te genieten van en in je eigen tuin. Even wegdromen van alle dagelijkse beslommeringen in een fraai aangelegde tuin, waar het terras sfeervol geïntegreerd is met een mooi groen gazon en prachtige beplanting.

In ons assortiment luxe tegels nemen de gloednieuwe Kingstones tegels een heel eigen plaats in. Dit komt door de uitstraling en superieure kwaliteit van de tegels. De Kingstones collectie wordt geproduceerd met de allernieuwste productietechnieken, waarbij elk exemplaar wordt voorzien van een zeer duurzame Excellent Coating.

Voor optimaal tuinplezier mag je zeker niet besparen op de kwaliteit van materialen. Speel daarom op zeker en maak je keuze uit dit rijke en uitgebreide assortiment. De producten uit deze serie staan garant voor een lange levensduur en topkwaliteit.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in het kopen van Kingstones siertegels  voor uw tuin of terras? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wilt u uw bestelling laten thuisbezorgen? Spreek dan een datum en tijdstip af met onze adviseurs. Belt u hiervoor naar +31 (0)172 612 453 of stuur een e-mail naar bodegraven@dbhout.nl.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze vestigingen in Ter Aar, Nieuwkoop of Bodegraven, nabij Alphen aan den Rijn

Kom nu naar ons VR Experience Center en zie de Kingstones in 3D in een eigen tuin!

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen en ons VR Experience Center in Bodegraven. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...

Relevante producten