Optimum is verkrijgbaar in formaten:

50x50x5 cm
en
60x60x4 cm
Bekijk ons assortiment

Modern, krachtig en toch tijdloos

Onze optimum tegels blinken uit in de kwaltiet en uitstraling. Optimum tegels hebben een toplaag die bestaat uit natuurlijke grondstoffen en kleur ondersteunende mineralen.

Zo ontstaan er super stoere tegels zoals Liscio en tuintegels met een moderne betonlook.

Bent u opzoek naar een natuursteenlook? Kies dan voor tegels als Ardesia, Sabbia, Fiammato, Fuego of Pizarra. Deze laatste twee zijn ook nog eens voorzien van een coating die het onderhouden van je terras makkelijker maakt!

Om de serie compleet te maken produceren wij Optimum Decora: een viertal decoratieve strooitegels die zich perfect laat combineren met alle andere tegels.

 

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in het kopen van Optimum siertegels  voor uw tuin of terras? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wilt u uw bestelling laten thuisbezorgen? Spreek dan een datum en tijdstip af met onze adviseurs. Belt u hiervoor naar +31 (0)172 612 453 of stuur een e-mail naar bodegraven@dbhout.nl.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze vestigingen in Ter Aar, Nieuwkoop of Bodegraven, nabij Alphen aan den Rijn

Kom nu naar ons VR Experience Center en zie Optimum in 3D in een eigen tuin!

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen en ons VR Experience Center in Bodegraven. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...

Relevante producten