Zijn egale tegels niets voor u en wilt u graag mooie patroontegels voor buiten in uw tuin kopen? Bekijk dan eens het ruime assortiment van Den Bleker Hout. Wij verkopen alleen tegels van de hoogste kwaliteit die ook nog eens duurzaam vervaardigd zijn. Door het kopen van patroontegels voor buiten legt u een opvallend en sfeervol terras of tuinpad aan.
Bekijk ons assortiment

Kwalitatief goede patroontegels voor buiten kopen

Door het kopen van mooie betontegels voor buiten, krijgt u meer sfeer in uw tuin. Deze tegels zorgen voor een vrolijk en kleurrijk terras of tuinpad. U kiest uit tegels van verschillende soorten, maten en kleuren. Denkt u bijvoorbeeld aan een lotus-patroon of ga voor onze Ibiza Border tegel. De kleur en het patroon van de tegels blijven lang behouden door de hoogwaardige UV coating. Ook zijn ze vorstbestendig, waardoor u er lang van geniet. Wilt u naast patroontegels ook andere tegels kopen om buiten in uw tuin te leggen? Wij hebben onder andere robuuste oud-Hollandse betontegels, maar ook diverse siertegels, zoals Furora tegels.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het kopen van onze patroontegels voor buiten? Bestel deze dan eenvoudig online of kom langs bij onze vestiging. Wij geven op verschillende patroontegels aanvullende garantie. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)172 574 810 of stuur een e-mail naar info@dbhout.nl. U bent ook van harte welkom in een van onze vestigingen in Nieuwkoop of Bodegraven, nabij Alphen aan den Rijn.

Relevante producten

 

Inspiratie opdoen

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...