TerrasTegel+ serie is verkrijgbaar in formaat:

20x30x4 cm
60x60x4 cm
Wildverband 4 cm (20x20cm, 20x30cm en 30x40cm)
Bekijk ons assortiment

TerrasTegel +

Mooimaker, gunstig geprijsd!

Onze zeer succesvolle TerrasTegel Plus serie overtreft alle verwachtingen en is verkrijgbaar en diverse kleuren en formaten. De TerrasTegel+ serie is geïmpregneerd en heeft daardoor de eerste bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Deze lijn blinkt uit in prijs-kwaliteitverhouding, is onderhoudsvriendelijk en door het lichte gewicht eenvoudig te verwerken. Kortom: een topper binnen onze collectie en geschikt voor elke tuin.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in het kopen van de TerrasTegel+ serie voor uw tuin of terras? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wilt u uw bestelling laten thuisbezorgen? Spreek dan een datum en tijdstip af met onze adviseurs. Belt u hiervoor naar +31 (0)172 612 453 of stuur een e-mail naar bodegraven@dbhout.nl.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze vestigingen in Ter Aar, Nieuwkoop of Bodegraven, nabij Alphen aan den Rijn

Kom nu naar ons VR Experience Center en zie de TerrasTegel+ serie in 3D in een eigen tuin!

Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen en ons VR Experience Center in Bodegraven. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...

Relevante producten