Verlicht jouw tuin makkelijk, veilig én sfeervol!


Garden Lights biedt een breed assortiment aan hoogwaardige buitenverlichting. Wij hebben de mooiste buitenlampen voor je geselecteerd. Of het nu gaat om spots, wandverlichting, staande verlichting of decklights, onze 12 Volt buitenverlichting verlicht jouw tuin, terras, veranda, buitenverblijf, blokhut, carport, oprit, schutting, voordeur of balkon op een sfeervolle manier. Voor de installatie van onze verlichting is geen installateur nodig! Je kunt het helemaal zelf installeren.

Plug & play

Onze buitenverlichting is door iedereen snel én zonder installateur aan te leggen. Sluit simpel de kabel van de lamp aan op de hoofdkabel, plug & play! Omdat 12 Volt volledig veilig is, hoeven de kabels niet 50 cm in de grond gelegd te worden. Zo kun je bijvoorbeeld zeer eenvoudig je systeem later uitbreiden.

Duurzaam en functioneel

Wij bieden sfeervolle 12 Volt buitenverlichting. Voor het aanleggen van onze 12 Volt buitenverlichting is alleen een stopcontact nodig. De lichtopbrengst van 12 Volt buitenverlichting doet niet onder aan 230 Volt verlichting. De kabels van deze verlichting hoeven niet diep in de grond verwerkt te worden, maar kun je gewoon boven de grond laten liggen en netjes wegwerken. Dit maakt het installeren makkelijk en hierdoor kun je de buitenverlichting snel verplaatsen. Ook is uitbreiding van de verlichting in jouw tuin hierdoor heel gemakkelijk te realiseren.

Of het nu gaat om spots, wandverlichting, staande verlichting, decklights, uplights of sfeerverlichting: onze verlichting is snel en makkelijk aan te leggen. Op al onze armaturen geven wij 3 jaar garantie. Onze 12 Volt buitenverlichting is duurzaam en functioneel. Met ons brede assortiment aan hoogwaardige verlichting vind je altijd wat je zoekt voor een sfeervolle tuin.

De voordelen
Het Garden Lights 12 Volt systeem heeft veel voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje.

  • Voor de aanleg van het systeem is geen installateur nodig, je kunt alles zelf makkelijk aanleggen
  • Bij ons 12 Volt systeem hoeven de kabels niet 50 cm onder de grond, in tegenstelling tot een 230 Volt systeem
  • Zeer veilig voor kinderen en huisdieren
  • Makkelijk uit te breiden en snel aan te sluiten
  • Onze led verlichting heeft een laag energieverbruik en de lampen gaan lang mee

Onze kwalitatief hoogwaardige verlichting is te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en kleuren en laat elke tuin stralen. Wij spelen in op trends en nieuwe ontwikkelingen, zodat jij altijd de best beschikbare verlichting in jouw tuin hebt staan.