Waterbedden en meer voor dagactiviteitencentrum Labyrint dankzij donaties

Waterbedden en meer voor dagactiviteitencentrum Labyrint dankzij donaties.

Even uit de rolstoel en in een andere houding op een warm, zacht waterbed. Voor de ernstig meervoudig beperkte cliënten van dagactiviteitencentrum Labyrint in Zwammerdam is dit nu mogelijk. Dankzij donaties van een zeer betrokken ondernemer uit de regio én de Amantia Stichting konden onlangs nieuwe attributen voor Labyrint.

De Amantia Stichting maakte de aanschaf van een waterbed mogelijk. De ernstig meervoudig beperkte cliënten die naar het Labyrint gaan, kunnen zo – even uit hun rolstoel en in een andere houding – genieten van de warmte en zachte ondergrond. Het bedrijf van ondernemer Hans den Bleker zorgde voor een fraai houten frame om het bed, waar knuffels en doeken aan kunnen worden gehangen.

Dankzij een aanvullende donatie van de stichting kon ook een trilwaterbed, dat muziek in trillingen omzet, worden aangeschaft. Een overkapping die sfeerloos buiten het dagactiviteitencentrum stond, heeft de Den Bleker Vakgroep voorzien van plexiglas platen in verschillende kleuren.

 


Over de donateurs
Hans den Bleker is eigenaar van Den Bleker Vakgroep in Ter Aar, Nieuwkoop en Bodegraven. Hij reed, samen met een zakelijke partner, al vijf keer eerder een avontuurlijke Navigate North rally naar de Noordkaap om geld in te zamelen voor onder meer Ipse de Bruggen.

De Amantia Stichting ondersteunt organisaties die werkzaam zijn, dan wel zich inzetten voor de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Over Labyrint
Labyrint biedt allerlei dagactiviteiten aan jongeren en volwassenen met een meervoudige beperking die in De Kreek wonen. Ze krijgen in kleine groepen intensieve zorg en begeleiding.

 

 

 

 

 


persbericht: Ipse de Bruggen